Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek tz

Főoldal » Általános iskola » Matematika
441
Számítsd ki a rombusz kerületét és területét , ha a=5dm e=6dm f=8dm. Írd le a számolás menetét is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kerülete:
K=4a=4×5=20 dm
Területe:
T=(e×f)/2=(8+6)/2=7 dm²
0