Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
439
Légyszi segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Gondoltam egy számot. Megszoroztam néggyel és hozzá adtam 8-at, így 24-et kaptam.
4x+8=24
4x=16
x=4
1