Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Zene

161
irj alex velearol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
alex, velea
0
Általános iskola / Ének/zene

Válaszok

2
Alex Velea (Craiova, 1984. május 13. –) román televíziós személyiség, popénekes és zeneszerző, a Star Factory tehetségkutató műsor győztese.
Miután megnyerte a Star Factory tehetségkutató műsort 2003 végén és részt vett a Big brotherben,[2] Alex együttműködött Anna Leskóval egy különleges dal kiadásában, a Pentru tine című albumban. Ezt követően együttműködött Anda Adammal a második szólóalbuma kiadásában, Confidențial címmel. A dal címe Ce ți-aș face volt, ez a dal nagy sikert ért el Romániában.
2011-ben szerepelt a "Nașa" című filmben, a "Spânu" szerepét játszotta.

2015-ben részt vett a Top chef című főzőműsorban.
0

Alex Velea
Alexandru Ionuț Velea, művésznevén Alex Velea (Craiova, 1984. május 13. –) román televíziós személyiség, popénekes és zeneszerző, a Star Factory tehetségkutató műsor győztese.
Életrajz
1984-ben született Craiovában, Romániában. Már kiskorában elkezdett érdeklődni a zene iránt. 16 éves korától klasszikus zenét tanult 4 évig.

Zenei karrier

Alex Velea egy koncerten
Miután megnyerte a Star Factory tehetségkutató műsort 2003 végén és részt vett a Big brotherben,[2] Alex együttműködött Anna Leskóval egy különleges dal kiadásában, a Pentru tine című albumban.[3][4] Ezt követően együttműködött Anda Adammal a második szólóalbuma kiadásában, Confidențial címmel. A dal címe Ce ți-aș face volt, ez a dal nagy sikert ért el Romániában.

2011-ben szerepelt a "Nașa" című filmben, a "Spânu" szerepét játszotta.

2015-ben részt vett a Top chef című főzőműsorban.
0