Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Zene

204
irj alex velearol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
alex, velea
0
Általános iskola / Ének/zene

Válaszok

2
Alex Velea (Craiova, 1984. május 13. –) román televíziós személyiség, popénekes és zeneszerző, a Star Factory tehetségkutató műsor győztese.
Miután megnyerte a Star Factory tehetségkutató műsort 2003 végén és részt vett a Big brotherben,[2] Alex együttműködött Anna Leskóval egy különleges dal kiadásában, a Pentru tine című albumban. Ezt követően együttműködött Anda Adammal a második szólóalbuma kiadásában, Confidențial címmel. A dal címe Ce ți-aș face volt, ez a dal nagy sikert ért el Romániában.
2011-ben szerepelt a "Nașa" című filmben, a "Spânu" szerepét játszotta.

2015-ben részt vett a Top chef című főzőműsorban.
0

Alex Velea
Alexandru Ionuț Velea, művésznevén Alex Velea (Craiova, 1984. május 13. –) román televíziós személyiség, popénekes és zeneszerző, a Star Factory tehetségkutató műsor győztese.
Életrajz
1984-ben született Craiovában, Romániában. Már kiskorában elkezdett érdeklődni a zene iránt. 16 éves korától klasszikus zenét tanult 4 évig.

Zenei karrier

Alex Velea egy koncerten
Miután megnyerte a Star Factory tehetségkutató műsort 2003 végén és részt vett a Big brotherben,[2] Alex együttműködött Anna Leskóval egy különleges dal kiadásában, a Pentru tine című albumban.[3][4] Ezt követően együttműködött Anda Adammal a második szólóalbuma kiadásában, Confidențial címmel. A dal címe Ce ți-aș face volt, ez a dal nagy sikert ért el Romániában.

2011-ben szerepelt a "Nașa" című filmben, a "Spânu" szerepét játszotta.

2015-ben részt vett a Top chef című főzőműsorban.
0