Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
440
Ha jól gondolom akkor a másodikat nem lehet megrajzolni? a hármast meg nem tudom hiába nézem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Ezt a feladatot magyarázom ennek a videómnak a 3:11 idejétől kezdődően:
https://www.youtube.com/watch?v=4wOvr2kl0JI&list=PLwXxAxAEOlGhUXe5X56Q0AZ6jJqjKBn86&index=6
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet. Ez a 2. feladatod. Ha beütöd a nevemet a youtube keresőbe és melléírod, hogy gráfelmélet, akkor az ilyen feladatok nem jelentenek majd gondot.
Módosítva: 6 éve
0