Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögek,8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
368
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az út a vízszintessel 6,5⁰-ot zár be, az út vége 124 m magasan van a vízszinteshez képest
sin6,5=124/x
x=124/sin6,5=1095 m
0