Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek valaki segítsen!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
CSATOLTAM KÉPET!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A 105 fokos külső szög mellett egy 75 fokos belső szög van, mert belső szög + a mellette lévő külső szög összege= 180 fok.

A háromszög belső szögeinek összege 180 fok: 180=42+75+alfa, amiből alfa=63 fok.
0