Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen gyorsan pls!!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
632
Hány cm2 a kör területe ha sugara
a) r=1,6dm
b) r=3,3dm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Hány cm2 a kör területe ha sugara
a) r=1,6dm; T=1,6²·πT=2,56·π dm²=256·π cm²=804,24 cm²
b) r=3,3dm; T=3,3²·πT=10,89·π dm²=1089·π cm²=3421,19 cm²


T=r²·π a kör területképlete
0