Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsd ki a paralelogramma magasságát ha az egyik oldala 3,2cm, a kerülete 20,4cm2

Főoldal » Általános iskola » Matematika
430
számítsd ki a paralelogramma magasságát ha az egyik oldala 3,2cm, a kerülete 20,4cm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel háromszor is kiírtad ezt a kérdést, felteszem, hogy nem a kerületet, hanem a területet akartad megadni.

A kérdésed (véleményem szerint) helyesen: Számítsd ki a paralelogramma magasságát ha az egyik oldala 3,2 cm, a területe 20,4 cm²!
T=a·m
20,4=3,2·m
m=6,375 cm
0