Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
373
Segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
!!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
5 kanna 20 liter
1 kanna 4 liter
x kanna 36 liter
x=9 kanna szükséges
b,
2 méter 600 Ft
10 méter x forintba kerül
x=3000 forintba kerül
c,
5 doboz 30 konzerv
x doboz 150 konzerv
x=25 doboz
0