Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos lenne segitsetek kérlek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
417
Fontos
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
!!!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet. Rebike, hátulról és fordított művelettel kapod meg a megoldást. amit elölről tudsz ellenőrizni.
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
Rebike! Ha van 10 perced, nézd meg a youtube videómat.
https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
0