Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szamitsd ki!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
587
(√₂₅+2⁵)/(₄·₉+1)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A számláló:
 25  =  5²  = 5
2⁵ = 2·2·2·2·2 = 32
5 + 32 = 37
A nevező:
4·9 = 36
36 + 1 = 37
Tehát 37 / 37 = 1
0