Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA MEGOLDÁSA.SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
395
A másik as Példa!....

Átvaltani is kell
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos matek matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3,4 cm
50 mm=5 cm
1,25 dm=12,5 cm
A téglatest felszíne
F=2·(3,4·5+3,4·12,5+5·12,5)=244 cm²
0