Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kozépponti szöge

Főoldal » Középiskola » Matematika
1176
Mekkora a középponti szöge annak a körcikknek, amelynek területe T, sugara pedig r ?
a, T=6,75 cm2 r=3cm
c, T=16,76 cm2 r= 0,4 dm= 4cm

a = r2 * 3,14
---------- ?
T
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
-1