Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok!Valaki tudna segíteni a fizika házival?

Főoldal » Középiskola » Fizika
412
Egy 1,8 t tömegű kisrepülőgép 45 s alatt 85 m magasra emelkedik, legalább mekkora a motorjának a teljesítménye? (g =10 m/s2)
(itt emelési munkát kell számolni)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W=Eh=m·g·h=1800·10·85=1530000J
P=W/t=1530000/45=34000W=34kW
0