Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
435
Számítsd ki a sokszögek területét a vázlatrajzon feltüntetett méretek ismeretében!Az ábrák nem méterarányosak.
(csatoltam képet)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, 7. osztály, Sokszögek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1

a,
20×30+((20×20)/2)+20×50+3×(10×50)+((30×10)/2)+10×10+((10×20)/2)+((10×10)/2)=3700 cm²
c,
((5+7)/2)×2+2×7+((9+5)/2)×1=12+14+7=33 cm²
1