Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordináta geometriás feladatok

Főoldal » Középiskola » Matematika
925
Adott az AB szakasz két végpontja: A(-17;19), B(11;-21). Hosszabítsuk meg az AB szakaszt a B
ponton túl a
a. saját hosszával
b. hosszának kétszeresével
c. hosszának a hétszeresével
d. hosszának felével
Számítsuk ki a kapott P végpont koordinátáit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1

Csatoltam képet.
-1

Érdemes megnézned a youtube videómat, ahol magyarázatot is hallhatsz:
https://www.youtube.com/watch?v=c369XsUkVEk&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=8
1