Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Sziasztok! Légyszi segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
a,
4x+4=x+7
3x+4=7
3x=3
x=1

b,
4x+1=6-x
5x+1=6
5x=5
x=1
1

x=​​1/4x1111111−​1/2​
x=−xxxx1+111111
0