Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok segítene valaki?? :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Kocka térfogata: V=a³=8³=512 cm³
Gömb térfogata: V=(4r³π)/3=(4×4³×3,14)/3=267,947 cm³
Így 267,947/512=0,523=52,3 százaléka
0