Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes egyenletei

Főoldal » Középiskola » Matematika
518
Számítsuk ki a következő egyenesek közös pontjának(metszéspontjának) a koordinátáit, ha az egyenesek egyenletei:
a, x=4 y=3x-4
b, y=x/2-2 y-2x+5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0