Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kordináta geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
506
Egy kör középpontja K(-10;6), és egy pontja P(-14;3).
a. Írd fel a kör egyenletét
b. Írd fel a körhöz a P pontjában húzott érintő egyenletét!
c. Milyen hosszú húrt metsz ki a körből a 7x+y=-89 egyenletű egyenes?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
Válaszomat jelöld kérlek megoldásnak.
Ha van kedved, nézd meg a koordináta geometriai videóimat. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=K2WAFy67Uhc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6
Módosítva: 6 éve
0