Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
1674
Az ABCD trapéz párhuzamos oldalai AB és CD. Tudjuk, hogy AB=20 cm, BC=15 cm, CD=10 cm és AD=10 cm hosszú. Adjuk meg az AC átló hosszát.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A bizonyításhoz tudni kellene, hogy hányadikos vagy? Mit tanulsz most matekből?
A válaszod alapján itt fejeztem be a megoldást:
https://www.geogebra.org/m/JzZR63rE
Módosítva: 9 éve
2