Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csapat átlagmagassága

Főoldal » Középiskola » Matematika
476
A mérkőzés kezdetén a pályán lévő 11 játékos átlagmagassága 186 cm.Egy csere után az átlagmagasság 188 cm lett.Hány cm-rel magasabb a lecserélt játékos?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
átlag, játékos, mérkőzés
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
11 játékos összesen: 11×186=2046 cm
11 új játékos összesen: 11×188=2068 cm
Így magasabb a lecserélt játékos: 2068-2046=22 cm-rel
0