Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek!! Mára!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
407
Csatoltam képet, még ma kéne beküldeni, előre is köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
328x
2-vel, x=0, 2, 4, 6, 8
3-mal: x=2, 5, 8
4-el: x=0, 4, 8
5-tel: x=0, 5
6-tal: x=2, 8
9-cel: x=5
10-el: x=0
20-al: x=0
25-tel: x= semmilyen szám sem jó rá
50-el: ide se jó semmilyen szám
100-al: ide se jó semmilyen szám

41x0
2-vel: bármilyen számjegy jó ide
3-mal: x=1, 4, 7
4-el: x=0, 2, 4, 6, 8
5-tel: bármilyen számjegy jó ide
6-tal: x=1, 4, 7
9-cel: x=4
10-el: bármilyen számjegy jó ide
20-al: x=0, 2, 4, 6, 8
25-tel: x=0, 5
50-el: x=0, 5
100-al: x=0
0