Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szamitsd ki!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
545
(2-¹+3-¹+2-²)·(1¹torve12)-¹=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Tehát ha jól értem, akkor (2-1+3-1+2-2)*(11/12)-1, ez:

(1/2 + 1/3 + 1/4)*(12/11), közös nevező: 24

(12/24 + 8/24 + 6/24)*(12/11)=(26/24)*(12/11)=13/11
0