Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
337
Sziasztok valaki tudd nekem segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A négyzet átlója 5cm=a·√2 amiből a=5/√2. Terület= a² = (5/√2.)²=25/2=12,5 cm²

Deltoid: T=e·f/2=96·48/2=2304 cm²

Derékszögű háromszöf T=a·b/2=70·55/2=1925 cm²

Rombusz T=a·m
712=a·8
a=89 cm
0