Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy csalad vizfogyasztasat a 2013-as ev elso hat honapjara az alabbi tablazatba foglaltak:

Főoldal » Általános iskola » Matematika
716
Ha egy m3 viz ara 4,85lej, a felevi vizfogyasztasert................lejt fizettek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia!

Ahány m3 víz a fogyasztás , annyiszor 4,85 lej.

Szóval ha a feladat szövege megegyezik az előzővel és a fogyasztas: 11m3,10m3,12m3,13m3,12m3,14m3

Akkor az összesen 11+10+12+13+12+14=72 m3. Ha egy m3 4,85 lej, akkor 72 m3 72×4,85=349,2 lej
Módosítva: 9 éve
0

Előző feladat alapján:
Fogyasztás:11m3,10m3,12m3,13m3,12m3,14m3

Féléves díj: (11+10+12+13+13+14)*4,85 = 73*4,85 = 354,05lej
Módosítva: 9 éve
0