Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
1.feladat: Képezzetek négyjegyű számokat az alábbi számjegyek felhasználásával!
1 5 7 0
2.feladat: Írjátok le a képzett számot a megfelelő helyre!

Legnagyobb páros szám:

Legnagyobb páratlan szám:

Legkisebb páros szám:

Legkisebb páratlan szám:
3.feladat: A legnagyobb páros és páratlan számot oszd el a mai dátummal! /becslés, ellenőrzés/

4.feladat: A legkisebb páros számot oszd el a számjegyeinek összegével! /becslés, ellenőrzés/

A legkisebb páratlan számot oszd el a családtagjaid számával! / becslés, ellenőrzés/
5.feladat: Oldd meg a nyitott mondatot!

9824:32< vagy egyenlő , X+298
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. 1057, 1075, 1507, 1570, 1705, 1750, 5017, 5071, 5107, 5170, 5701, 5710, 7015, 7051, 7105, 7150, 7501, 7510
2. 9998, 9999, 1000, 1001
3. B:5 9998:2020=4, marad 1918, 4•2020+1918=9998
B:5 9999:2020=4, marad 1919, 4•2020+1919=9999
4. B:1000 1000:1=1000 1000•1=1000
5. X=9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ...
0