Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűségszámítás

Főoldal » Középiskola » Matematika
321
Sziasztok! Ennek a feladatnak a megoldására lenne szükségem! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6,12,18,24,30,36,42,48,54,60,66,72,78,84,90,96 ezek közül ami osztható 8-cal: 24,48,72,96
A keresett valószínűség: 4/16=1/4=0,25=25%
0