Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítségre van szükségem SOS !!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
824
Mekkora a térfogata annak a kockának, amelyiknek a felszíne

A = 893,04 dm2

A kocka térfogata: …………………………
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kocka felszíne:
A=6a²
Itt 893,04 dm²=6a²⇒a=12,2 cm
A térfogata pedig
V=a³=12,2³=1815,848 cm³ a térfogata
0