Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FONTOS ŰRMÉRTÉKES Feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
430
A helyes válasz és a levezetése is kéne. Előre is köszi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
tört, matek mértékváltás űrmérték
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1000ml:8=125ml
125ml•5=625ml
625ml:10=62.5ml
62.5ml•4=250ml
250ml=25cl
B a jó megoldás
0