Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Egy vizierőmű melynek a magassága 200m 13320 MW teljesítményt fejt ki. MiLYEN tömegű víz esik le 1 perc alatt a vizerőműben ?

Főoldal » Középiskola » Fizika
370
koszonom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, mechanika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
P·t=W
P·t=m·g·h
m=P·t/g·h=13320·106W·60s/10m/s²·200m=4·10⁶kg (399600000kg a pontos érték)
1