Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat

Főoldal » Középiskola » Fizika
1056
Adjuk meg egy Q=-5*10(-7) pontszerű töltés által létrehozott elektromos mezőben a töltéstől r=0.1m távolságra a térerőség nagyságát és irányát.
10(-7)=tíz a minuszhetediken
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
E=k·(Q/r²)=9·10⁹·5·10-7/10-2=45·10⁴N/C
0