Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon fontos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
398
Kevert űrmérték
120 l = _______________ cm3 61 m3 = _______________ hl
89 dm3 = _______________ dl 1041 hl = _______________ km3
649 mm3 = _______________ ml 918 cm3 = _______________ dl
7759 l = _______________ m3 1499000 cl = _______________ dm3
0.00419 km3 = _______________ l 1.34 dl = _______________ mm3
0.083 m3 = _______________ cl 1760 l = _______________ dm3
167 dm3 = _______________ dl 1615000 l = _______________ m3


Kevert űrmérték
128 l = _______________ cm3 22 m3 = _______________ hl
66 dm3 = _______________ dl 1452 hl = _______________ km3
261 mm3 = _______________ ml 100 cm3 = _______________ dl
12350 l = _______________ m3 789000 cl = _______________ dm3
0.00024 km3 = _______________ l 0.35 dl = _______________ mm3
0.19 m3 = _______________ cl 1372 l = _______________ dm3
90 dm3 = _______________ dl 1290000 l = _______________ m
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fontos, nagyon
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kevert űrmérték
120 l = 120000 cm3 61 m3 = 610 hl
89 dm3 = 890 dl 1041 hl = 1,041 × 10-7 km3
649 mm3 = 0.649 ml 918 cm3 = 9.18 dl
7759 l = 7.759 m3 1499000 cl = 14990 dm3
0.00419 km3 = 4,19 × 109 l 1.34 dl = 134000 mm3
0.083 m3 = 8300 cl 1760 l = 1760 dm3
167 dm3 = 1670 dl 1615000 l = 1615 m3


Kevert űrmérték
128 l = 128000 cm3 22 m3 = 220 hl
66 dm3 = 630 dl 1452 hl = 1,452 × 10-7 km3
261 mm3 = 0.261 ml 100 cm3 = 1 dl
12350 l = 12.35 m3 789000 cl = 7890 dm3
0.00024 km3 = 2,4 × 108 l 0.35 dl = 35000 mm3
0.19 m3 = 19000 cl 1372 l = 1372 dm3
90 dm3 = 900 dl 1290000 l = 1290 m3
0