Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
309
a. Írd le a normálalakjaikkal adott számokat!
1,07x103=
2,58x101=
4,96x104=
1,5x106
8,805x104=
7,77x102=
1,11x102=
3,05x107=
b. Melyik nagyobb mennyivel? 7,5x103______7500; 1,2x102_______120
3,86x104_______2,1x105; 5,4x105_____6,2x104
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
1,1021×10²
2,606×10 az elsőn
5,1584×10²
1,59×10²
9,1572×10²
7,9254×10²
1,1322×10²
3,2635×10²
b,
7500 nagyobb 6727,5-tel
Az első nagyobb a 122,4 22,4-del
Az első nagyobb a 401,44 180,94-el
A második nagyobb a 644,8 77,8-del
0