Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segíts valaki!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
315
Ezt szeretném tudni! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Első sor: CaBr2 moláris tömeg:199,9 g/mol

Második sor: nátrium-klorid, 23 g + 35,5 g = 58,5 g/mol; 58,5 g/mol

Harmadik sor: AlI3, 26,9 g + 126,9 g + 126,9 g + 126,9 g = 407,6 g/mol; 407,6 g/mol

Negyedik sor: kálium-oxid, 39,1 g + 39,1 g + 16 g = 94,2 g/mol; 94,2 g/mol

Ötödik sor: magnézium-oxid, MgO; 40,3 g/mol

Hatodik sor: Na2S, 23 g + 23 g + 32 g = 78 g/mol; 78g/mol

Hetedik sor: LiF, lítium-fluorid, 7 g + 18,9 g = 25,9 g/mol
0