Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet

Főoldal » Középiskola » Fizika
314
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
m=1,4m³1400l=1400kg
W=Eh=m·g·h=1400·10·5=70000J
Pö=W/t=70000J/1s=70000W=70kW az össz. teljesítmény
ph=0,8·Pö=56kW
0