Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet

Főoldal » Középiskola » Fizika
337
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
a. Eh=m·g·h=10·10·20=2000J
b. s=g/2·t²⇒t²=2·s/g=40/10=4⇒t=2s
c. v=g·t=10·2=20m/s
d. az esés pillanatában, (amikor elejtjük), nulla a mozgási energiája (Amikor földet ér, akkor maximális, értéke így számítható:Em=1/2·m·v²
0