Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA MEGOLDÁSA.SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
332
Csatoltam képet köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos matek matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kör kerülete:
K=2rπ
1. oszlop: r=4,2 cm, d=8,4 cm, K=26,376 cm
2. oszlop: r=4,2 cm, d=8,4 cm, K=26,376 cm
3. oszlop r=5,0 cm, d=10,0 cm, K=31,4 cm
4. oszlop: r=2 cm, d=4 cm, K=12,56 cm
5. oszlop: r=1,2 cm, d=2,4 cm, K=7,54 cm
6. oszlop: r=2,3 cm, d=4,6 cm, K=14,45 cm
7. oszlop: r=50 cm, d=100 cm, K=314 cm
Ezek sorba vannak oszloponként
Módosítva: 6 éve
0