Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
322
Valaki segítsen matek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A paralelogramma területe:
T=(3×1,5)/2=2,25 dm²
Egyenes hasáb felszíne:
V=T×m=2,25×3,2=7,2 dm³ a térfogata
Felszíne:
Palást területe:
T=2×(3×3,2)+2×(2×3,2)=19,2+12,8=32 dm²
A=2T+P=2×2,25+32=36,5 dm² a felszíne
1