Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MATEMATIKA MEGOLDÁSA.SOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
388
Csatoltam képet köszönöm! Csak a be karikazodat kérem
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos matek matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kör területe:
T=r²π
a,
T=8,038 dm²
b,
T=34,195 dm²
c,
T=7,065 dm²
d,
T=0,196 dm²
0