Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sinx

Főoldal » Középiskola » Matematika
398
Sos valaki!
-sinx=2020 x=valós szám
-sinx=0 x=0 és a 2pi közti szám
-sinx=0,4567 x=0 és a 2pi közti szám
-sinx=0,4321 x=valós szám
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sinx
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. sinx=2020 ilyen nem létezik, nem lehet 1-nél nagyobb a sinx
2. sinx=0 x= 0
3. sinx=0,4567 x=27.17fok
4. sinx= 0,4321 x=25,6fok +k360fok vagy mindez radiánban felírva 0.4468+k2pí

Egyébként van visszakeresési funkció erre a számológépben.
0