Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen mechanikai munkát végez a macska ha 10m -t huzza a kolbászt 500mN erővel ? teszt

Főoldal » Középiskola » Fizika
358
a) 50mJ b) 5J c) 20J d) 25J

kérhetném kivezetéssel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
mechanika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=500 mN = 0,5 N
s= 10 m

W=F*s = 0,5 N * 10 m = 5 Nm = 5 J

tehát b)
3