Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan számoljam ki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
292
Legyetek kedvesek segíteni
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, help, informatika, infó, need
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(45/230)×100=19,6%
(20/120)×100=16,7%
(65/200)×100=32,5%
(40/190)×100=21,1%
(35/150)×100=23,3%
(85/240)×100=35,4%
0