Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nyitott mondatok

Főoldal » Általános iskola » Matematika
454
Gondoltam egy szamra megszoroztam 5el a szorzatbol kivontam 100at igy 25öt kaptam
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5x-100=25
5x=125
x=25 ez a gondolt szám
0