Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
Egy kört úgy nagyítok úgy hogy a sugara kétszeresére nő. hányszorosára változik a területe ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Kör területe:
T=r²π
Ha r=2, akkor a területe: 4×3,14
Ha r=4, akkor a területe: 16×3,14
Így négyszeresére változik a területe
0