Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S dolgozatra kéne, valaki megválaszolná a kérdéseket? Cserébe én is megírok neki egy leckét :)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
442
Hány kilogramm 5700 kg –nak a 38 %-a?
Egy 54 pontos dolgozatban 36 pontot értem el. Hány százalékos lett a dolgozatom? Milyen osztályzatot kaptam?
Egy iskolában a lányok száma 348. Ez a az összes tanuló számának a 58 %-a. Hány tanuló jár az iskolába? Hány fiú jár az iskolába?
Hány Forint 81 000 Ft – nak a 27 %-a?
Egy iskolában a fiúk száma 496. Ez a az összes tanuló számának a 62 %-a. Hány tanuló jár az iskolába? Hány lány jár az iskolába?
Ha a festékszóróval 7 óra alatt 63 m2 falfelületet lehet befesteni, hány óra alatt lehet befesteni 54 m2 falfelületet?
15 munkás egy munkát 16 óra alatt végez el. Mennyi idő alatt végzi el ugyanezt a munkát 10 munkás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos, help, százalék, dolgozat, doga, százalékszámítás
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1.
5700 a 100%
57 =1%
57*38=38%=2166
2.
54 =100%
0,54 =1%
36 =66%
mind a 2 oldalt megszorozzuk 66-tal
3as jegy
-1

150 kg
67%, hármas
600 tanuló jár az iskolába. 252 fiú
3 000 Forint 81 000 Ft – nak a 27%-a.
800 tanuló jár az iskolába. 304 lány
5 óra 59 perc
24 óra alatt
0