Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az építkezésen egy daru 20 m magasra lassan, egyenletesen emel egy 8 tonnás konténert. Mekkora munkát végez eközben?

Főoldal » Középiskola » Fizika
354
Az építkezésen egy daru 20 m magasra lassan, egyenletesen emel egy 8 tonnás konténert. Mekkora munkát végez eközben?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Wh=m·g·h=8000·10·20=1600000J=1,6MJ
0