Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írja fel a P0(2; 7) ponton átmenő, v(1; 3) irányvektorú egyenes egyenletét!

Főoldal » Középiskola » Matematika
524
Írja fel a P0(2; 7) ponton átmenő, v(1; 3) irányvektorú egyenes egyenletét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Be kell helyettesíteni az irányvektoros egyenletbe:
v2x-v1y= v2x0-v1y0
3*x-1*y=3*2-1*7
3x-y=6-7
3x-y=-1
0