Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi feladat.

Főoldal » Középiskola » Fizika
332
Sziasztok,valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
1. A holdon a légnyomás hiányában nem működne.
2. p=ró*g*h
p=10⁵Pa
h=p/ró·g=100000/900·10=11,11m
0