Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika hatvány, polinomok

Főoldal » Középiskola » Matematika
410
Sziasztok ezeket meg tudná nekem valaki oldani?
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2. feladat
a²-4
4a²-9b²
9a⁴-4b²
3. feladat
9x²-25-(9x²+12x+4)+12x+30=9x²-25-9x²-12x-4+12x+30=1
4. feladat
5a(3x-2y)
6x³(3x³-4)
5xy(x-2+y)
ax+2x-ay-2y
3x(a+b)-4y(a+b)
12a²+3b²-12ab=3(4a²+b²-4ab)

0